X

Terras bar restaurant

Ontbijt, lunch, diner en borrel buiten op het zonnige terras of binnen in de monumentale loods. Bier staat centraal, maar wijnliefhebbers worden niet vergeten.

Midden op de iconische NDSM-Werf, in de 100 jaar oude Scheepsbouwloods, wordt bar IJver gerealiseerd. Opening verwacht in het voorjaar van 2019.

IJver is een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel en waar bier als een rode draad door de menukaart loopt. Met 34 tapkranen, taptafels, ontelbaar veel soorten bieren en de vetste feestjes belooft het een toffe borrel-locatie in Amsterdam Noord te worden. Voor de wijndrinkers onder ons heeft IJver heerlijke wijnen met zorg uitgekozen.

Door de prachtige locatie van IJver binnen in de NDSM Loods hebben de uitbaters de mogelijkheid om twee terrassen te creƫren: een buitenterras van 250m2 en een terras van 100m2 binnen in de monumentale industriƫle loods, droog en verwarmd. Lekker!

Bij IJver is het straks mogelijk om verschillende ruimtes te reserveren voor verjaardagen, vergaderingen, lezingen, afstudeerborrels of een compleet verzorgd bedrijfsfeest. Van 5 tot 500 man zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar.

Kom op Koningsdag naar het feest van IJver in de NDSM Loods en volg de bouw via de livestream!