X

Theater, muziek, dans, literatuur en meer

Laat je verrassen door een bijzondere voorstelling in het NDSM theater, of drink een drankje met uitzicht op het IJ. Opening verwacht eind 2019.

Het streven van het NDSM Theater is het ontwikkelen van culturele activiteiten voor een zo breed mogelijk publiek. 

Het NDSM Theater zal verdergaan met het initiëren en organiseren van culturele activiteiten Naast toneel-, dans- en muziekvoorstellingen, literaire avonden en culturele evenementen biedt het NDSM Theater een podium voor experimenteel theater en is het een creatieve werkplaats. Op het programma komen ook multiculturele avonden, geschiedenisvoorstellingen en programma’s en exposities met maatschappelijke thema’s.

Er wordt gemikt op unieke producties door samenwerking tussen makers uit verschillende artistieke disciplines. Professionals werken samen met amateurs, jonge mensen met oude, er is intensieve samenwerking met De Kleine Komedie, met makers uit de NDSM Kunststad en bewoners van Amsterdam-Noord, met andere cultureel ondernemers op de NDSM-werf en met leerlingen en leraren van het ROC, studenten van het Conservatorium van Amsterdam en de Rietveld Academie.