VERHUUR

Wil je een feestje geven? Modellen fotograferen? Een product presenteren? Of zoek je juist een bijzondere vergaderlocatie?
In de NDSM Loods kan het allemaal: van congres, beurs en evenement tot fotoshoot, youtubevideo, bedrijfsfeest en spetterende modeshow. De ruimtes in de NDSM Loods zijn te huur en kunnen vaak volledig naar wens ingericht worden.

Voor vragen, meer informatie of reserveren voor een shoot, mail Cindy Dijkstra: verhuur@ndsmloods.nl of bel: +31 (0)6 81 68 63 12.

De industriële kathedraal: indrukwekkende afmetingen, prachtige lichtinval, ruige charme. Maak je dromen werkelijkheid in de Noordstrook!

Huur de meest gebruikte ruimte van de loods voor je feest, fotoshoot of workshop. Goed bereikbaar, makkelijk in te richten, proef de sfeer van de scheepsbouwindustrie.

Zo’n plek vind je nergens! Zwevend op zeven meter hoogte, kunst op een oude skatevloer, bijzondere lichtinval. Perfect voor tentoonstellingen, performances of als bijzondere vergaderlocatie.

Vergaderen of brainstormen in een frisse nieuwe ruimte met uitzicht over de NDSM? Dit is de plek voor jou!

Heb je nog een plek nodig voor je catering, een kleine presentatie, optreden met je band? Onder bepaalde voorwaarden kan je ook het dorpse binnenplein van de kunststad gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze partijen kozen reeds voor de NDSM Loods.